Nieuws

5 ideeën voor de spin-off van The 100

The 100 seizoen 6 Clarke Echo

Jason Rothenberg heeft tijdens WonderCon opnieuw laten doorschemeren dat er achter de schermen gewerkt wordt aan een spin-off. Waar dat verhaal precies over gaat, is echter nog niet bekend. Meerdere sites hebben wel alvast wat ideeën voor een spin-off. Hieronder vijf ideeën, afkomstig van TV Insider.

1. Becca Pramheda

Alhoewel we de laatste seizoenen al iets te weten zijn gekomen over het verleden van Becca, zou een spin-off verder kunnen inzoomen op haar reis om de eerste commandant te worden.

2. De Grounders

Sommige fans vragen al langer om een spin-off over de Grounders. Een spin-off daarover kan verschillende kanten op gaan. Zo kan hij zich focussen op vrogere generaties van de Grounder-clans en hun formatie, de oorlogen tussen de verschillende clans of de vroegere commanders en hun Natblidas. Mogelijk keren Lexa (Alycia Debnam-Carey) en Anya (Dichen Lachman) dan wel terug.

3. The Second Dawn

The Second Dawn is uitgevonden door Bill Cadogan, die erin geloofde dat er een apocalypse onderweg was. Toch is er verder niet veel bekend over de cult. We weten slechts dat mensen met een hogere status in de bunker kwamen om de apocalypse te overleven en dat Cadogan betrokken is bij de dood van Becca.

4. De Ark

In het eerste seizoen werd vaak gehint naar het idee dat de volwassenen op de Ark elkaar al langer kennen en zelfs opgroeiden samen. Het is niet ondenkbaar dat daar een spin-off over komt met de achtergrondverhalen van de ouderen, waarbij ook personages die terug zouden kunnen keren die eerder dood gingen. Zoals Jaha en Sinclair.

5. De eerste apocalypse

Het zou ook kunnen dat we nog verder terug worden genomen de tijd in. Bijvoorbeeld naar de tijd voor de eerste apocalypse. Zo kunnen we ontdekken hoe het volk de eerste apocalypse met de ALIE bommen hebben overleefd en komen we mogelijk meer te weten over de families van de huidige cast. De opa’s en oma’s die als eerste generatie op de Ark terecht kwamen.