Nieuws

Avgeropoulos ‘Octavia’ aangehouden wegens mishandeling

Octavia The 100

Marie Avgeropoulos is vorige week aangehouden wegens mishandeling van haar vriend. De 32-jarige actrice vertolkt Octavia in The 100. Inmiddels is ze na het betalen van een borgtocht weer thuis en er zal geen rechtszaak komen.

In de boeien geslagen

Het nieuws is naar buiten gekomen via TMZ, want deze entertainmentsite heeft de ‘mugshot’ van de aanhouding in handen gekregen. De politie van Los Angeles zou Avgeropoulos hebben aangehouden wegens extreme handtastelijkheden. Ze zou haar vriend hebben mishandeld in een auto bij een ruzie. Haar vriend zou de politie vooral hebben gebeld om op te treden als bemiddelaar. Het zou hem hebben verbaasd dat Marie, die geen strafblad heeft, in de boeien werd geslagen.

Geen klacht ingediend

Avgeropoulos moest een borgsom van 43.000 betalen, daarna mocht ze weer naar huis. Volgens vrienden van de actrice zou het mis zijn gegaan door een combinatie van nieuwe medicatie en drank. Haar vriend heeft geen aanklacht ingediend, waardoor de zaak niet voor zal komen. Vooralsnog is er dan ook geen reden om aan te nemen dat Avgeropoulos niet zal kunnen terugkeren in het zesde seizoen van The 100 als Octavia.