Nieuws

Dopud speelt seriemoordenaar Vinson in seizoen 5 The 100

Mike Dopud The 100 Netflix

Met Mike Dopud is een nieuw castlid voor The 100 bekendgemaakt. Het vijfde seizoen van de serie zal in 2018 verschijnen en daarin speelt Dopud de rol van Vinson, een seriemoordenaar

Dopud ook te zien in Arrow

De 49-jarige Dopud komt uit Canada en speelde al in heel wat series. Zo was hij te zien in Battlestar Galactica, Halo 4: Forward Unto Dawn en Mistresses, Continuum. Het afgelopen seizoen was hij te zien in Arrow, waarin Dopud de rol vertolkte van Viktor. En hij zal tevens te zien in Deadpool 2.

Vinson is een seriemoordenaar

In The 100 speelt Dopud dus de rol van Vinson. Hij is op het eerste oog een rustige professor in plaats van een harde crimineel. Toch is hij één van de opvallende gevangen van het mysterieuze ruimteschip dat in de laatste aflevering van seizoen 4 verscheen. Vinson is namelijk een nietsontziende seriemoordenaar. Zelfs de grootste criminelen houden zich door hem koest.

Meer nieuwe castleden

Dopud is niet de enige nieuwe acteur in The 100 seizoen 5. Eerder werd al bekend dat Lola Flanery de rol van Madi op zich zal nemen, de dochter van Clark. Jordan Bolger (bekend van Peaky Blinders) speelt Zeke, Ivana Milicevic is militair strateeg Charmaine en de Spanjaard William Miller de nieuwe slechterik.