Nieuws Seizoen 6

Eliza Taylor (Clarke) en Bob Morley (Bellamy) bespreken seizoen 6

Clarke Bellamy The 100

Eliza Taylor en Bob Morley hebben in aanloop naar de release van The 100 seizoen 6 gesproken met IBT. Daarin werd alvast het één en ander duidelijk over wat we van seizoen 6 mogen verwachten en spraken de twee over hun bijzondere samenwerking.

Bijzondere samenwerking

Bob Morley heeft veel te danken gehad aan Eliza Taylor. “De chemie die Eliza en ik hebben, heb ik echt nog nooit met iemand anders gehad. Het is gewoon zo gemakkelijk en comfortabel. Ik denk dat het teruggaat naar seizoen 1. We zijn allebei van dezelfde stad in Australië, het is onze eerste Amerikaanse optreden, dus we hebben op elkaar vertrouwd. Ik ben echt blij dat we dat mochten doen.”

Bellarke

Morley sprak ook de komende Clarke en Bellamy-momenten die we kunnen verwachten. “Er zullen slechte en lieve momenten zijn, zelfs als de karakters op gespannen voet met elkaar staan. Bellamy en Clarke hebben elkaar nodig, ze vertrouwen op elkaar.” Toch hebben de twee nog wel het één en ander te verwerken. Zo heeft Clarke Bellamy in seizoen 5 meerdere keren laten vallen. “Er moet nog wat gebeuren voordat ze hun verleden kunnen accepteren. Ik denk dat ze meenemen wat Monty heeft gezegd over de good guys en dat ze het beter gaan doen dan op de andere planeet. Iets wat vrij makkelijk zal zijn, gezien het feit dat we de laatste planeet hebben opgeblazen. De lat ligt niet zo hoog.”

“Ik denk dat ze Monty’s wens willen respecteren, dat ze willen proberen het beter te doen en echt als team willen werken. En ik denk dat hij denkt dat die twee beter zijn als ze samenwerken. Dus om de wens van Monty en Harper te respecteren, denk ik dat dat iets is wat ze moeten doen. Ik denk dat ze zich daarvan bewust zijn.”

Samenwerken met idioot

Ook Eliza kwam even aan het woord en grapte dat ze ‘ervan houdt om samen te werken met de idioot’. “We hebben zo’n goede tijd samen. Dus, ja, we worden weer een soort van leiders, wat ik leuk vind.”