Cast

Eliza Taylor (Clarke) had relatie met mede-acteur uit The 100

Clarke McCreary The 100

Eliza Taylor heeft een relatie gehad met één van haar mede-acteurs uit The 100. Alhoewel veel kijkers van de reeks vurig hopen op een relatie tussen Clarke en Bellamy, blijkt nu dat ze in het echte leven een relatie heeft gehad met één van haar collega’s. Het gaat niet om Bellamy, maar om William Miller die voor The 100 in de huid kroop van Paxton ‘Graveyard’ McCreary.

Eliza Taylor en William Miller

Eliza en William hebben nooit veel naar buiten gebracht over hun relatie, maar uit foto’s blijkt wel dat de twee het een tijdje erg leuk met elkaar hebben gehad. De twee speelde in The 100 ook even samen met elkaar toen Miller elf afleveringen lang de rol van McCreary vertolkte. Uiteindelijk werd McCreary in de reeks vermoord door Clarke. Toen die aflevering was verschenen, besloot ze op Twitter het volgende bericht te plaatsen: “Het spijt me dat ik je vermoord heb, maar in het echte leven zie ik je morgenochtend.”

Miller reageerde daarop met: “Ik ben blij dat jij het was. Ik zou niet iemand anders voetafdruk op m’n gezicht willen.” Hoelang de twee uiteindelijk samen zijn geweest, is niet bekend. Alle kiekjes die de twee echter samen online hadden staan, zijn inmiddels offline gehaald.