Fun Nieuws

Eliza Taylor (Clarke) te zien in kerstfilm op Netflix

Griffin Clarke

Het is nog een paar maanden wachten voor het nieuwe seizoen van The 100 gaat beginnen en we dus ook weten hoe het verder zal gaan met Clarke Griffin. In de tussentijd kunnen we wel naar Eliza Taylor kijken, want ze is te zien in een nieuwe kerstfilm op Netflix.

Hoofdrol voor Eliza Taylor

Op 15 december verschijnt Christmas Inheritance. Deze kerstfilm van de streamingdienst voldoet exact aan het plaatje wat je van een kerstfilm mag verwachten. Een hoofdrolspeler die eigenlijk niet zoveel heeft met de kerstdagen, maar door het noodlot op hele andere inzichten komt. Deze hoofdrol is in Christmas Inheritance weggelegd voor Eliza, waardoor we haar eens in een volledig andere rol kunnen zien dan in The 100.

Een sneeuwstorm doet zijn werk

Taylor speelt Ellen Langford, de dochter van een zeer vermogende man. Om haar vader te laten zien dat ze de verantwoordelijkheid van een groot bedrijf kan dragen moet ze een speciale kerstkaart afgeven bij een voormalig zakenpartner van haar vader. De trip gaat allerminst voorspoedig en ze komt ook nog eens vast te zitten door een sneeuwstorm. In Snow Falls leert ze daardoor ongemerkt heel wat bij en uiteraard komt ook de liefde om de hoek zetten.

Bekijk de trailer van Christmas Inheritance