Nieuws Seizoen 6

Eliza Taylor (Clarke) verklapt: “Jullie gaan verrast zijn”

The 100 5x01 Clarke Griffin

Eliza Taylor heeft zich in aanloop naar de release van seizoen 6 alvast uitgelaten over wat we kunnen verwachten. Zo vertelde de actrice die voor de serie in de huid kruipt van Clarke al dat ons één grote verrassing te wachten staat. Heel veel meer dan dat wilde ze nog niet verklappen.

Eliza Taylor over seizoen 6

Eliza Taylor kreeg de vraag of de serie verder gaat waar het gebleven is in de seizoensfinale van seizoen 5. De vraag is of de andere karakters gelijk leren over de dood van Monty en Harper. “Ja, je zult ons zien verdergaan waar we waren gebleven. Jullie gaan verrast zijn over wie we eerst wekken. Dat is een leuke kleine teaser”, gaf ze al te kennen.

Ook kreeg ze de vraag of ze al iets kon vertellen over de relaties in seizoen 6. “Er zijn enkele zeer interessante setjes. Er is een grappige dynamiek tussen de karakters die normaal niet zo snel met elkaar om zouden gaan. Dat doen onze schrijver ieder seizoen. Zoals: ‘Laten we deze jongens bij elkaar brengen en zien wat er gebeurt.’ Er zullen dus veel relaties zijn.”

Nieuwe levensvorm

In seizoen 6 krijgen we te maken met een compleet nieuwe wereld. Daar komen mogelijk ook nieuwe levensvormen voor. “Er zijn zeker heel vreemde alien-type dingen op deze planeet. Maar ik weet niet wat ik wel en niet mag zeggen”, aldus Taylor, die zeker niet te veel wilde verklappen nog.