Nieuws Seizoen 6

Eliza Taylor over haar nieuwe karakter in The 100

The 100 seizoen 6

Eliza Taylor heeft zich uitgebreid uitgelaten over haar nieuwe karakter in The 100. Nadat Russell zijn dochter Josephine terug heeft laten komen in het lichaam van Clarke, moet de actrice er alles aan doen om geloofwaardig over te komen. In gesprek met TV Guide legt ze uit hoe dat gaat.

Nieuw karakter

Eliza Taylor moet een balans zien te vinden in haar nieuwe rol. Ze speelt Josephine in het lichaam van Clarke. “Het was één van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik moet Clarke goed genoeg spelen om haar vrienden te overtuigen dat zij het is, maar niet zo goed dat het niet nog een beetje verdacht is. Het was een fijne lijn om op te balanceren. Ik vraag me nog steeds af of het gelukt is.”

Aan het eind van de vierde aflevering zagen we dat Josephine probeerde om John Murphy voor zich te winnen. “Dit was één van mijn favoriete dynamiek van het seizoen, Josephine en Murphy, omdat ze veel op elkaar lijken. Richard en ik hebben altijd graag met elkaar samen gewerkt, dus het was een groot plezier om meer tijd met elkaar door te brengen op de set. Er zal zeker een sterke band zijn in de toekomst.”