Nieuws Seizoen 6

Eliza Taylor spreekt over toekomst Clarke in The 100

Clarke The 100 seizoen 6

Het zesde seizoen van The 100 is nog maar vier afleveringen onderweg en nu al zijn er heel wat spraakmakende fragmenten geweest. Het meest spraakmakende fragment was misschien wel die aan het eind van de vierde aflevering waarin we zagen hoe Russell het lichaam van Clarke overnam om zijn dochter Josephine terug tot leven te brengen.

Toekomst Clarke in The 100

Eliza Taylor heeft zich in gesprek met TV Guide uitgesproken over de toekomst van haar personage in The 100. “Op dit moment is Clarke, hoe je het ook wendt of keert, dood. Of ze haar nu terug kunnen brengen of niet, is de vraag. En of het iemand zal opvallen dat Clarke zichzelf niet meer is, is de vraag. Josephine is behoorlijk sluw, dus dat zal interessant worden.”

“Josephine is zeer overtuigd van de manier waarop ze denkt dat ze Clarke kan neerzetten. Ze zal een aantal hindernissen tegenkomen. Er is zoveel dat ze niet weet over de Spacekru, ze zal waarschijnlijk struikelen over problemen. Josephine verschilt in bijna ieder opzicht van Clarke, afgezien van het feit dat ze allebei ongelooflijk slim en leergierig zijn. Josephine is meer sociopathisch, zou ik zeggen. Clarke is ongelooflijk medelevend en zorgzaam voor anderen, dus voor mij is het een leuk om iemand te spelen die juist manipulatief en bedrieglijk is”, aldus Taylor.