Nieuws Seizoen 6

Is de eerste dode uit The 100 seizoen 6 nu al gelekt?

The 100

Langzamerhand wordt steeds meer duidelijk over het zesde seizoen van The 100. Vanaf 30 april gaan de uitzendingen van seizoen 6 van start bij The CW. Helaas weten we nog niet wanneer de aflevering vervolgens bij Netflix verschijnt. Wel lijkt nu de eerste dode voor The 100 seizoen 6 al uitgelekt te zijn.

Eerste dode in The 100

Nu het zesde seizoen van The 100 steeds dichterbij komt, wordt ook steeds meer bekend over seizoen 6. Een van de theorieën die nu rondgaat, is dat Jordan Bolger (Miles Shaw) mogelijk maar heel kort te zien is. Zo zijn er inmiddels twee aanknopingspunten gevonden die erop wijzen dat Shaw weleens zou kunnen sterven in seizoen 6.

Zo gaan de geruchten dat Jordan Bolger niet veel aanwezig is geweest op de set tijdens de opnames van seizoen 6. Een tweede aanknopingspunt is dat bij IMDb valt te lezen dat Bolger alleen te zien is in afleveringen 1, 4 en 5 van het zesde seizoen. Natuurlijk zou hij ook om een andere reden kunnen ontbreken, maar inmiddels gaat het gerucht rond dat Shaw overlijdt in seizoen 6. In de eerste aflevering van seizoen 5 was Shaw voor het eerst te zien in The 100.