Nieuws

Keren Monty en Harper dan toch terug in The 100?

Aan het eind van het vijfde seizoen namen we afscheid van Monty en Harper. De twee besloten niet voor cryosleep te kiezen en kozen voor een leven samen in het ruimteschip. Samen zagen ze erop toe dat hun zoon Jordan gewekt zou worden op het moment dat er een nieuwe bewoonbare wereld was. Mogelijk keren Monty en Harper echter terug in The 100.

Terugkeer Monty en Harper

International Business Times ging het gesprek aan met actrice Eliza Taylor (Clarke) en showrunner Jason Rothenberg over de mogelijkheid om Monty en Harper terug te zien in de serie door middel van flashbacks. Beiden sloten een terugkeer van Monty en Harper niet uit. “Ik hoop het echt. Jason is de enige die iets kan vertellen over deze dingen, maar ik zie niet in waarom niet. We hebben deze zeer geliefde acteurs en als ze in de beurt zijn en beschikbaar, zou het geweldig zijn om flashbacks te hebben naar wat er gebeurd is terwijl wij in cryo waren”, vertelde Taylor.

Ook Rothenberg sloot een terugkeer van de geliefde Monty en Harper niet uit. “Het is altijd mogelijk dat we mensen die de show hebben verlaten terugzien.” Zou dat betekenen dat we binnenkort flashbacks met Monty en Harper kunnen verwachten?