Cast

Knieblessure Bob Morley (Bellamy) had invloed op opnames

Bellamy The 100 season 5

Bob Morley, ook wel bekend als Bellamy uit The 100, heeft via Twitter kritiek geuit op mensen die aan fat shaming doen. De acteur is momenteel niet in de beste vorm van zijn leven, omdat hij recent een knie operatie heeft ondergaan en daarvan aan het herstellen is. Die knie operatie had ook gevolgen voor de opnames van seizoen 6 van The 100.

Herstel Bob Morley

Bob Morley werd in de zomer van 2018 geopereerd aan zijn knie. De acteur had al langer last van klachten en liet daar in augustus wat aan veranderen. Die operatie had echter ook gevolgen voor de opnames van seizoen 6. Zo begon voor hem de productie pas een week later en werden de nodige scenes omgegooid. Gelukkig waren er dubbelgangers die hem een handje konden helpen.

“Er zijn veel Bellamy scènes dit seizoen waarin hij gaat zitten. Ik bedoel: het is vervelend om een blessure te hebben. Ik houd ervan om fysiek actief te zijn en al die dingen. Dus om van 20 juli tot eind september niet te kunnen lopen was behoorlijk frustrerend. Het heeft me dus erg geraakt en misschien de show ook een beetje”, zo vertelde hij al aan IBT.

Bob Morley en ‘fat shaming’

Bob Morley heeft de laatste tijd flink moeten herstellen en heeft blijkbaar ook nog te maken gekregen met fat shaming. Daar uit hij nu kritiek over op Twitter. “‘Fat Shame’ me zoveel als je wil. Een knie operatie, niet in staat zijn om te lopen en een depressie die volgt komt niet in de buurt van jullie mening. Liefde en respect, wees aardig, wees gezond.”