Nieuws Seizoen 6 Trailer

Laatste hand gelegd aan trailer The 100 seizoen 6

The 100 seizoen 6

Wij kunnen inmiddels al niet meer wachten op het zesde seizoen van The 100, maar toch zullen we nog even geduld moeten hebben. Op 30 april gaat het nieuwste seizoen van start en het wachten is inmiddels op de trailer. Volgens showrunner Jason Rothenberg wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de trailer.

Trailer The 100 seizoen 6

De trailer van het zesde seizoen van The 100 is nog niet verschenen, maar we hoeven ons volgens Rothenberg geen zorgen te maken. Hij liet via Twitter het volgende weten: “Ik kan niet wachten om de eerste blik op seizoen 6 met jullie te delen, maar het is nog niet helemaal klaar. Nog steeds aan het wachten op een paar VFX shots, daarna gaat het naar de geweldige Tree Adams. Het zal nu niet lang meer duren.” Vorig jaar verscheen de trailer van seizoen 5 op 14 maart 2018.

Wondercon

Naast dat we wachten op de trailer, lijken we in de komende periode ook wat nieuwe beelden van de eerste aflevering van seizoen 6 te mogen verwachten. De premiere van het zesde seizoen zal namelijk getoond worden tijdens WonderCon 2019 dat tussen 29 en 31 maart plaatsvindt in San Diego. Bij dat evenement zijn ook de nodige castleden aanwezig voor onder meer een Q&A.