Cast Nieuws

Marie Avgeropoulos (Octavia) komt naar Nederland

The 100 s01e01 Octavia

Marie Avgeropoulos, beter bekend als Octavia Blake uit The 100, komt naar Nederland. De actrice is de eerste naam die bekend is gemaakt voor de wintereditie van Dutch Comic Con. Tijdens het evenement in de Jaarbeurs in Utrecht kunnen fans van de serie oog in oog komen te staan met Octavia.

Marie Avgeropoulos naar DCC

Marie Avgeropoulos komt naar Nederland. Avgeropoulos is de eerste actrice die naar Utrecht wordt gehaald tijdens de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con. Het evenement vindt op 23 en 24 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Reguliere kaartjes zijn inmiddels in de verkoop en ook kun je alvast een photobooth of Meet & Greet ticket bestellen om Marie van dichtbij te kunnen zien en om met haar op de foto te kunnen.

Marie Avgeropoulos is beide dagen aanwezig voor de Meet & Greet tussen half 12 en 12 uur. Een kaartje voor de Meet & Greet kost 100 euro. Ga je liever voor een foto met Marie? Dan kan dat voor 40 euro. Marie Avgeropoulos gaat op zaterdag en zondag tussen 10.15 en 11.15 uur met fans op de foto.