Nieuws Seizoen 6

Meer Echo en Jackson in The 100 seizoen 6

Echo The 100

Het wachten is momenteel op The 100 seizoen 6. Het zesde seizoen van de populaire serie gaat op 30 april van start bij The CW en een releasedatum bij Netflix in Nederland is nog onbekend. Gelukkig wordt er wel steeds meer bekend over wat we mogen verwachten van seizoen 6. In het zesde seizoen komen de overlevenden op een nieuwe planeet terecht. Tijdens de Unity Days zijn een paar dingen bekend gemaakt die we sowieso mogen verwachten van seizoen 6.

Echo

De band van Echo en Bellamy is de laatste seizoenen steeds sterker geworden en in seizoen 5 werd zelfs duidelijk dat de twee een stelletje zijn geworden. Het verhaal van Echo blijkt ook nog lang niet klaar. Alhoewel nog niet precies duidelijk is wanneer en hoe het gaat gebeuren, heeft actrice Tasya Teles laten weten dat we in seizoen 6 meer te weten komen over het verleden van Echo.

Ook is duidelijk geworden dat we ons geen zorgen hoeven te maken over ‘Mackson’. Eric Jackson en Nate Miller zijn een setje geworden in de bunker en zijn allebei in Cryosleep gebracht. Volgens acteur Sachin Sahel zijn de twee samen en nog steeds verliefd in seizoen 6. Voor Jackson is er nog meer goed nieuws, want de assistent van Abby krijgt een grotere rol in de serie.