Nieuws Seizoen 6

Nieuwe dode in The 100, actrice reageert op vertrek

De meest recente aflevering van The 100 betekende opnieuw het einde van een hoofdpersoon. We zagen in de episode Adjustment Protocol het einde van Abby, de moeder van Clarke. Na afloop van de uitzending van de twaalfde aflevering van het seizoen heeft showrunner Jason Rothenberg iets over haar dood in de serie op Twitter geplaatst.

Abby uit The 100

Abby had zes seizoenen lang een hoofdrol in The 100. In de meest recente aflevering hebben we volgens Rothenberg afscheid van haar genomen. “Ze is zo dankbaar voor al jullie liefde en steun, voor haar en Abby. Ze gaat het missen om haar te spelen, meer dan ze ooit kan uitdrukken”, vertelde Rothenberg. “Maar niet net zoveel als ik haar zal missen.”

Fans van The 100 zijn overigens niet heel blij met het afscheid van Abby en vragen zich af of dit echt haar einde was. Haar eindscène werd tenslotte maar heel even in beeld gebracht. Fans vinden dat iemand die zes seizoenen in de serie speelde wel meer verdient dan dat. Als Simone is Paige Turco overigens wel nog te zien in de reeks.