Nieuws Seizoen 7

Plannen voor The 100 seizoen 7 liggen al klaar

Alhoewel het zesde seizoen van The 100 nog moet worden uitgezonden bij The CW, ziet het er nu al goed uit voor de toekomst van de serie. Jason Rothenberg heeft al plannen voor een zevende seizoen klaar liggen, zo werd duidelijk tijdens de Television Critics Association. Over de toekomst van The 100 verschenen recent wat twijfels nadat de serie niet was opgenomen in de massale vernieuw-ronde van The CW waar onder meer Riverdale wel toe behoorde. Zorgen lijken we ons echter niet te hoeven maken.

The 100 seizoen 7

Mark Pedowitz, de voorzitter van The CW, liet aan een klein groepje reporter weten dat er al aan een zevende seizoen wordt gedacht. “Jason Rothenberg heeft een zeer goed idee voor het zevende seizoen. We gaan zien waar we staan, dat is iets voor in mei”, vertelde hij over de potentiële vernieuwing.

Het ziet er dan ook naar uit dat we na het zesde seizoen sowieso kunnen rekenen op een seizoen 7. Nu uit de seizoensfinale van seizoen 5 is gebleken dat een nieuwe planeet is ontdekt, is er ook nog voldoende ruimte om met de serie door te gaan. Inmiddels is ook duidelijk dat er daadwerkelijk een zevende seizoen komt. Dat wordt ook het laatste seizoen van de reeks. De eerste vijf seizoenen zijn inmiddels te koop op DVD.