Nieuws Seizoen 6

Releasedatum The 100 seizoen 6 bekend

The 100 seizoen 6

De releasedatum van The 100 seizoen 6 is eindelijk bekend. Het is natuurlijk de grote vraag hoe het nu verder moet nu de eerste personen zijn ontwaakt uit hun Cryosleep en duidelijk is dat de planeet weer bewoonbaar is. Bij The CW gaat seizoen 6 op 30 april 2019 van start. Het is nog onduidelijk wanneer het seizoen op Netflix te bekijken is.

The 100 seizoen 6

Het verhaal van The 100 is nog lang niet klaar. De seizoensfinale van seizoen 5 liet ook genoeg ruimte over voor een vervolg. Zo zagen we in de laatste aflevering van seizoen 5 dat Monty en Harper een zoon had gekregen, Jordan. Hij was net als de andere 411 overlevende in een Cryosleep geplaatst, terwijl Monty er ondertussen alles aan deed om een oplossing te zoeken voor de aarde.

Niets wees er namelijk op dat de aarde nog zou herstellen. In zijn laatste video liet Monty echter weten dat hij uit een boodschap van Eligius III heeft kunnen halen dat de aarde weer bewoonbaar is. Het is natuurlijk de vraag of er al mensen op de planeet zijn zodra Wonkru landt. Wat ons dit seizoen precies bezig gaat houden, is nog niet bekend.

Releasedatum The 100 seizoen 6 bekend

De releasedatum van het zesde seizoen van The 100 bij The CW is bekend geworden. De serie gaat op 30 april 2019 verder in de Verenigde Staten. Het is de vraag hoelang het daarna duurt voordat de afleveringen worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Zeer waarschijnlijk zal dat vanwege de samenwerking van The CW en Netflix in de eerste week van mei gebeuren, maar zolang Netflix daar geen uitspraken over heeft gedaan, blijft het gissen. Een trailer van seizoen 6 is nog niet verschenen.