Nieuws

Richard en Jessica Harmon komen naar Comic Con in Rotterdam

John Murphy The 100

Op 3 en 4 maart komt er een Comic Con in Rotterdam. Daar kunnen de fans van The 100 dit keer ook hun hart ophalen, want er komen minimaal twee acteurs van de serie naar Ahoy. Het gaat om broer en zus Harmon, Richard en Jessica.

Hoofd en bijrol in The 100

Richard Harmon kennen we het beste als John Murphy. De Canadese acteur is al sinds 2003 te zien in diverse series. Bekendste rollen waren er in The Killing (Jasper Ames), Continuum (Julian Randol) en Bates Motel (Richard Sylmore). Zijn echte doorbraak kwam toch echt in The 100, waarin hij de opstandige John Murphy vertolkt.

Niylah

Zijn zes jaar oudere zus Jessica Harmon is eveneens het artiestenvak ingerold en vertolkte in The 100 de rol van Niylah. Daarnaast heeft ze een rol in iZombie als FBI-agente Dale Bozzio en speelde Esrin in Battlestar Galactiva: The Face of the Enemy. Het acteren hebben de twee overigens niet van vreemden. Vader Allan en moeder Cynde zijn director en producer van diverse series.

Mogelijk meer acteurs

Voor Comic Con Rotterdam zijn nog niet alle acteurs bekendgemaakt, mogelijk komen er dus nog namen bij uit The 100. Alle informatie over het programma van 3 en 4 maart en het verkrijgen van tickets is terug te vinden op de website van Comic Con. Er is onlangs ook een petitie gestart om een grote groep van de cast van The 100 naar Nederland te halen voor een The 100 Conventie.