Nieuws Seizoen 6

Rothenberg: “Niemand heeft een idee waar dit seizoen naartoe gaat”

The 100 intro

We hoeven nu echt niet lang meer te wachten op het zesde seizoen van The 100 en dat is maar goed ook. Jason Rothenberg, de showrunner van The 100, heeft namelijk opnieuw uitspraken gedaan over het vervolg van de reeks. Volgens hem hebben fans nog geen enkel idee waar het nieuwste seizoen van de reeks over gaat.

Ander verhaal

De laatste tijd verschenen er meerdere nieuwe trailers van het zesde seizoen. Daarin kregen we alvast een kijkje op het nieuwe seizoen. Volgens de showrunner hebben we echter nog geen idee waar het nieuwe seizoen over zal gaan. “Het grote mysterie van dit seizoen, het √©chte verhaal, werd (in de interviews en het promomateriaal) nog niet aangeraakt”, liet hij al geheimzinnig weten.

“Niemand heeft een f*cking idee waar dit seizoen naartoe zal gaan”, aldus Rothenberg. Daarnaast sprak hij over Clarke in seizoen 6. Zij zou wel eens een moeilijk seizoen tegemoet kunnen gaan. “Mensen zijn nog steeds pissed op Clarke voor de keuzes die ze op Aarde heeft gemaakt. Al deze wonden zitten nog vers in de geheugens van onze personages.” Het nieuwe seizoen gaat op 7 mei van start op Netflix.