Nieuws Seizoen 7

Shannon Kook (Jordan) spreekt zich uit over kansen The 100 seizoen 7

Shannon Kook The 100

Niet alleen de fans, ook de cast van The 100 heeft nog geen idee hoe de toekomst van de serie eruit ziet. Jason Rothenberg gaf al aan goede ideeën te hebben voor een zevende seizoen, maar de serie is nog niet officieel vernieuwd door The CW. Kook maakt zich echter geen zorgen.

Onzekerheid over The 100 seizoen 7

Shannon Kook heeft vanaf seizoen 7 een vaste rol in de serie. Als zoon van Monty en Harper gaat hij een belangrijke rol spelen. Toch weet ook hij nog niets over de toekomst van The 100. “We weten het nooit. We horen wel geruchten en het gevoel is altijd geweest dat er wel een zevende seizoen komt”, vertelde Kook al. “Het staat echt overal online, maar Mark Pedowitz, de voorzitter van The CW, en onze maker Jason Rothenberg hebben vertrouwen in een seizoen 7, maar in deze branche kun je nooit helemaal zeker zijn. Al deze dingen gebeuren en je weet het nooit echt tot het officieel is.”

Vertrouwen heeft Kook echter wel. “Ik denk persoonlijk dat er een zevende seizoen gaat komen, maar aan het einde van de dag heb ik daar niets over te zeggen. Ik denk dat de fans veel druk kunnen uitoefenen. Persoonlijk ben ik zeer optimistisch.” Volgens Kook spreekt het in het voordeel van The 100 dat The CW series vaak de kans geeft om netjes te eindigen. Zoals we eerder zagen bij Jane the Virgin, Crazy Ex-Girlfriend en iZombie.