Nieuws Seizoen 6

Showrunner verklapt of iedereen terugkeert voor seizoen 6

Marcus Kane The 100

Jason Rothenberg heeft in een uitgebreid interview met TV Line het één en ander besproken over de seizoensfinale van seizoen 5 en seizoen 6. Zo zagen we dat bijna iedereen de seizoensfinale van seizoen 5 had overleefd al waren er wel wat gewonden, voornamelijk gespeeld door acteurs die ook werken aan andere projecten. In het interview werd dan ook speciaal gevraagd naar Kane en Gaia.

Toekomst Kane, Gaia en meer in The 100

De toekomst voor Kane en Gaia ziet er goed uit in The 100. Showrunner Rothenberg heeft zich uitgesproken over hun toekomst en die van de rest van de groep. “Iedereen die in cryo-slaap is gegaan, komt er ook weer uit. Dus alle karakters die bij ons waren aan het eind van seizoen 5, zullen bij ons zijn in seizoen 6. Sommige acteurs hebben deals die het moeilijk maken, maar we doen er alles aan om rond hun schema’s heen te werken.”

“Eerlijk gezegd houd ik echt van Gaia en ik denk dat er nog een hoop is van haar om te ontdekken. En wat kun je zeggen van Henry Ian Cusick? Hij is een legende, hij is geweldig. Hij was alle seizoenen geweldig. Het is een eer om hem te hebben dit seizoen. Ook hij zal zijn rol blijven vervullen in seizoen 6”, aldus Rothenberg.