Nieuws Seizoen 6

The 100-acteur reageert op vertrek na 6 seizoenen

Netflix voegde op maandag de negende aflevering van The 100 toe aan zijn aanbod. In What You Take With You zagen we een pijnlijk afscheid. Marcus Kane kon niet met zichzelf leven nadat Abby hem een nieuw lichaam had gegeven en het betekende het einde van Henry Ian Cusick in de reeks. Zes seizoenen lang had hij een belangrijke rol in The 100.

Afscheid Marcus Kane

De aflevering van maandag eindigde met het beeld dat Kane de ruimte in werd geblazen. Nadat hij in seizoen 5 dodelijk gewond raakte en lange tijd in cryo-sleep lag, slaagde Abby erin het bewustzijn van Kane over te brengen in een nieuw lichaam. Iets waar hij niet meer kon leven en hij besloot zichzelf te floaten. Op Instagram reageerde de acteur op zijn vertrek uit de reeks.

“Aan alle dingen komt een einde en dit is het einde voor Kane”, valt te lezen op Twitter. “Ik wil Jason Rothenberg (producer van The 100, nvdr), de cast, crew, schrijvers en regisseurs van The 100 bedanken, maar ook alle #kabby en #kane supporters. Jullie passie en steun door de jaren heen was echt geweldig en daarom hou ik van jullie! May we meet again.” Wil je Cusick toch snel weer in actie zien komen? Niet getreurd. Hij heeft vanaf seizoen 4 een hoofdrol in MacGyver.