Nieuws Seizoen 7

The 100 stopt na zeven seizoenen

The 100 kampvuur

Het einde van The 100 is in zicht. Nadat eerder al geruchten de ronde deden dat het na zeven seizoenen klaar zou zijn voor de reeks, heeft Jason Rothenberg dat nu bevestigd. Het laatste seizoen van de reeks telt zestien afleveringen waarmee het totaal op honderd komt te staan.

Verhaal is klaar

Jason Rothenberg heeft via Twitter laten weten dat het zevende seizoen het laatste wordt van de reeks. “Ik heb wat bitterzoet nieuws met jullie te delen. Seizoen 7 zal het laatste seizoen zijn. We zijn ontzettend dankbaar voor alle partijen die ons hebben gesteund en het mogelijk hebben gemaakt dat we ons verhaal hebben kunnen vertellen. Dit kon altijd op de manier zoals wij dat wilden. Het was een fantastische rit.”

Rothenberg heeft het nieuws in aanloop naar de lancering van de seizoensfinale van seizoen 6 naar buiten gebracht. Het is overigens niet uit te sluiten dat we in de toekomst wel nog aan de slag kunnen met een spin-off. De showrunner liet eerder al eens weten na te denken over een spin-off, al is het nog niet bekend aan welk idee hij dan denkt.