Nieuws

The 100 is verlengd voor een vijfde seizoen

Clarke Griffin The 100 seizoen

The 100 gaat nog minimaal één jaar verder, want The CW heeft een vijfde seizoen besteld van de serie. De bekendmaking kwam op het moment dat het vierde seizoen halverwege was en het verhaal nog helemaal open lag. Uiteindelijk zou er aan het einde van het vierde seizoen een flinke twist komen, waardoor we veel mogen verwachten van de vijfde campagne.

Succesvol verhaal rondom Clarke Griffin

Het verhaal rondom Clarke Griffin is nog altijd zeer populair. Griffin is één van de honderd jongeren die naar de aarde worden gestuurd om te kijken of de planeet weer leefbaar is. Dit is nodig, omdat op het ruimteschip The Ark de zuurstof in rap tempo opraakt. Er leek een kink in de kabel te komen in het verhaal, want de ontknoping van het derde seizoen hakte er bij veel kijkers in. Toch was het vierde seizoen van The 100 opnieuw ongekend populair.

Vijfde seizoen The 100

Daardoor is er nu een vijfde seizoen besteld door uitzendgemachtigde The CW, waar wij in Nederland The 100 wekelijks op Netflix kunnen zien. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt voor de lancering van het nieuwe seizoen, maar de verwachting is dat dit in de eerste maanden van 2018 zal zijn. Ook is het nog niet duidelijk over hoeveel afleveringen het vijfde seizoen zal bestaan.