Nieuws

Trailer seizoen 5 laat op zich wachten: “Uit mijn handen”

The 100 seizoen 5

Met de bekendmaking van de lanceerdatum van het vijfde seizoen van The 100 is het nu wachten op de eerste beelden. Daarvan is direct slecht nieuws, wan het duurt lange voor we de trailer te zien krijgen.

The CW kondigt maart aan

Tijdens de Winter Press Meeting meldde de baas van The CW, de Amerikaanse uitzendgemachtigde, dat de trailer pas in maart zal verschijnen. Dat is dus lang wachten en ook een stuk langer dan Jason Rothenberg eerder aangaf. De bedenker en producer van The 100 laat zijn teleurstelling ook blijken.

Niet meer mijn beslissing

Via Twitter laat hij alle fans van The 100 weten dat hij er alles aan doet om de beelden zo snel mogelijk te laten verschijnen. “Ik weet dat ik januari heb beloofd. Doordat het seizoen later wordt uitgezonden, zijn de plannen gewijzigd. Helaas is het nu niet meer mijn beslissing.”

Cast krijgt eerste beelden te zien

Deze week heeft de cast van The 100 de eerste aflevering van seizoen 5 al wel gezien. Hoe ze het vonden is niet bekendgemaakt, Rothenberg zelf is in ieder geval dolenthousiast over de productie. Voor ons wordt het dus nog twee maanden wachten op nieuw beeldmateriaal.