Trailer

TRAILER SEIZOEN 5 THE 100

The 100 seizoen 5

Het lange wachten is voorbij, woensdag 14 maart heeft The CW eindelijk de langverwachte trailer van het vijfde seizoen van The 100 gelanceerd. En niet zomaar een trailer, het is namelijk gelijk bijna vier minuten aan beeldmateriaal!

Wachten op exacte datum voor Nederland

Op dinsdag 24 april gaat het vijfde seizoen beginnen in de Verenigde Staten op The CW. In Nederland wordt The 100 uitgezonden door Netflix. Een exacte datum is door de streamingdienst nog niet bekendgemaakt wanneer de uitzendingen beginnen. Vorig jaar liep de serie een week achter, inmiddels verschijnen de meeste The CW-series al een dag na de uitzending in Amerika bij ons op Netflix.

Clarke en co moeten op oorlogspad

Clarke en de groep, waarmee ze in het vijfde seizoen weer zal samenkomen, moeten het gevecht aangaan om controle te krijgen over het laatste stukje land op aarde dat leefbaar is. De enige vallei die de is ontsnapt aan dood en verdoemenis.

Zes jaar verder in de tijd

Dit alles gaan we beleven na een sprong in de tijd, want we zijn zes jaar verder. Clarke is haar dochter Madi aan het opvoeden, Octavia voert de scepter in de bunker en Bellamy, Raven, Murphy, Monty, Harper, Emori en Echo zijn nog altijd in de ruimte. Vanaf daar wordt het dus een flinke strijd om hun stekje te veroveren.

Bekijk hier de trailer van seizoen 5 The 100