Nieuws Trailer

Trailer The 100 seizoen 6 eindelijk gelanceerd

The 100 seizoen 6

We werden de laatste dagen al flink bezig gehouden door Jason Rothenberg en nu is het dan eindelijk zover: de trailer van het zesde seizoen van The 100 is verschenen. In het nieuwe seizoen van de serie komen de overlevenden terecht op een nieuwe wereld.

Het verhaal

De laatste tijd is door middel van meerdere interviews al het één en ander bekend geworden over het zesde seizoen van The 100. Zo is al duidelijk dat Bellamy en Clarke op de nieuwe wereld te maken krijgen met een nieuwe leider genaamd Russell, gespeeld door J.R. Bourne. Die nieuwe wereld ziet er daarnaast heel anders uit dan we tot op heden gewend waren.

Het wordt in het zesde seizoen ook de vraag wie er als eerst gewekt worden uit de cryo-sleep. In de seizoensfinale van seizoen 5 zagen we al dat Bellamy en Clarke sowieso wakker zijn en zij kwamen oog in oog te staan met Jordan, de zoon van Monty en Harper. Duidelijk is al dat niet iedereen tegelijk gewekt gaat worden, dus sommige personages lijken we dit seizoen minder te gaan zien.

Trailer The 100 seizoen 6 gelanceerd

Op 30 april gaat het zesde seizoen van The 100 van start bij The CW. Netflix heeft nog niet aangegeven of we de afleveringen daarna ook daar kunnen verwachten. Normaal liepen de uitzendingen bij de streamingdienst mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Dat lijkt ook nu weer te gaan gebeuren, maar dat blijft afwachten zolang Netflix niets bekendmaakt. Met de trailer is nu in ieder geval de volgende stap naar seizoen 6 gezet.

Bekijk de trailer van seizoen 6