Seizoen 6 Trailer

Waanzinnige nieuwe trailer The 100 seizoen 6 verschenen

Bellamy The 100 seizoen 6

Het wachten op The 100 seizoen 6 is inmiddels in volle gang. Gelukkig wordt het wachten enigszins verzacht door steeds meer nieuwe beelden. The CW heeft nu een indrukwekkende nieuwe trailer naar buiten gebracht waarin we meer dan 2 minuten beeld zien uit het nieuwe seizoen.

Nieuwe trailer

The CW, het netwerk dat over de rechten van The 100 beschikt, heeft een indrukwekkende nieuwe trailer naar buiten gebracht van het zesde seizoen van de reeks. De trailer begint met waar het vijfde seizoen eindigde: Bellamy en Clarke die naar buiten kijken en uitzicht hebben op de nieuwe planeet. Daarna wordt overgeschakeld naar een landing die Shaw lijkt in te zetten met een aantal jongeren die wel al uit de cryo-sleep zijn gehaald. Ook zien we Marcus Kane, die zwaar gehavend in cryo-sleep werd gebracht, maar nu toch nog leeft. Hij voert een gesprek met Abby en vertelt: “Alles wat we hebben gedaan, hebben we gedaan om hier te kunnen zijn.”

De beelden laten ook zien hoe onder meer Murphy, Echo, Bellamy, Clarke en Emori de nieuwe planeet onderzoeken. Het is aan hen om te bekijken of de nieuwe planeet wel veilig is en daar lijkt het in de trailer allerminst op. In de beelden zien we Octavia die zich afvraagt of ze echt een monster is en komt de nieuwe leider Russell (J.R. Bourne) voorbij. Later in de trailer horen we Clarke zeggen dat ze de ‘bad guy’ zal zijn als dat nodig is en zien we Octavia mogelijk wel in levensgevaar.

Bekijk de trailer hieronder