Cast Nieuws

Waar is Kyle Wick uit The 100 gebleven?

Kyle Wick The 100

Waar is Kyle Wick uit The 100 gebleven? De rol van Wick werd in de serie vervuld door de 37-jarige Steve Talley. In vijf afleveringen van de eerste twee seizoenen kwam hij voorbij en er leek zelfs een relatie te ontstaan tussen Wick en Raven Reyes. Toch keerde Kyle opvallend genoeg niet terug in het derde seizoen van de sci-fi-serie.

Waar is Kyle Wick uit The 100 gebleven?

In de serie leek de gezondheidstoestand van Raven de reden te zijn waarom Wick niet meer te zien was. Zij zou iedereen om zich heen weggeduwd hebben, maar dat lijkt slechts een oplossing te zijn geweest om Kyle Wick uit de serie te schrijven. Zo zou namelijk het Twitter-account van Steve Talley de reden zijn van zijn vertrek uit The 100. Zijn profiel op Twitter stond vol offensieve content met onder meer racistische grappen.

Omdat het account van Talley niet was geverifieerd, vroegen veel fans zich af of het wel echt het account was van de acteur die de rol van Wick vertolkte. Gezien hij echter werd gevolgd door collega’s en schrijvers van The 100, werd de twijfel al snel weggenomen. Nadat fans het account van Talley hadden ontdekt, werd hij de laan uitgestuurd.