Cast Nieuws

WAT?! Eliza Taylor (Clarke) en Bob Morley (Bellamy) in diepste geheim getrouwd

Eliza Taylor Bob Morley The 100

Een schokkend bericht op de zaterdagochtend. Terwijl veel fans al seizoenen lang hopen dat Clarke (Eliza Taylor) en Bellamy (Bob Morley) samen komen in de serie, blijken de twee de laatste tijd een relatie te hebben gehad en in het diepste geheim te zijn getrouwd. Dat blijkt uit posts op de social media profielen van de twee. Het nieuws is inmiddels opgepikt door de grootste Engelse kranten.

Eliza Taylor en Bob Morley

Schreven we eerder deze week nog dat Eliza Taylor in het verleden een relatie had met een mede-acteur, blijkt ze nu plots gelukkig getrouwd met Morley. “Morley plaatste op Twitter een bericht over zijn vrouw Eliza Taylor. Het is met zo’n vol hart dat ik Eliza Taylor mijn vrouw kan noemen. Dit is iets dat we allebei heel diep koesteren en we zijn dolgelukkig. Denk eraan respectvol en vriendelijk voor elkaar te zijn. Wees wel aardig.”

Ook Eliza Taylor schreef iets op Twitter: “Recent ben ik met mijn beste vriend en soul mate Bob Morley getrouwd. We zijn zeer gelukkig en hopen dat jullie de reacties lief kunnen houden en onze privacy kunnen respecteren.” Zij plaatste daarbij ook een foto waarbij ze de hand van Morley vasthoudt. Beiden dragen ringen en er is een trouwboeket aanwezig. Ook showrunner Jason Rothenberg schreef iets over het huwelijk: “Dat ze voor altijd geluk en liefde mogen kennen.”