Nieuws Seizoen 6

Wat gebeurde er met Clarke in slotminuten The 100 S06E04?

Clarke The 100 S06E04

Het zesde seizoen van The 100 is inmiddels in volle gang en op maandagochtend werd de vierde aflevering van het seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het eind van de aflevering heeft kippenvel achtergelaten bij kijkers. Hoe moet het nu verder met Clarke? Hoe ziet haar toekomst in de reeks eruit?

Is Clarke uit The 100 dood?

In de slotminuten van The 100 seizoen 6 aflevering 4 gebeurde iets bizars. In The Face Behind the Glass zagen we hoe Russell en Simone het lichaam van Clarke gebruikten om hun dochter Josephine terug te krijgen. Hun dochter heeft het lichaam van Clarke overgenomen en dat gaat gelijk invloed hebben op haar uiterlijk. Of dit nu betekent dat kijkers definitief afscheid moeten nemen van Clarke, is onduidelijk.

Het zal ongetwijfeld niet lang duren voordat haar vrienden erachter komen dat er iets niet klopt. Of het nu nog mogelijk is om Josephine uit haar te halen en Clarke terug te brengen, is echter de grote vraag. Ook zou het natuurlijk kunnen dat Clarke helemaal niet weg is en dat ze net doet alsof ze Josephine nu is, bijvoorbeeld om informatie in te winnen.