Nieuws Seizoen 6

Weer 3 nieuwe castleden toegevoegd aan The 100 seizoen 6

The 100 intro

Het wachten op The 100 seizoen 6 is in volle gang. Het zesde seizoen gaat op 30 april van start bij The CW in de Verenigde Staten en in aanloop naar de lancering daarvan wordt steeds meer bekend over het nieuwe seizoen. Zo wordt de cast voor het nieuwe seizoen flink uitgebreid met naast J.R. Bourne ook Greyston Holt, Bethany Brown en Sean Maguire.

Nieuwe castleden The 100 seizoen 6

Voor seizoen 6 zijn aardig wat nieuwe castleden binnengehaald. Om te beginnen maken we in het zesde seizoen kennis met Greyston Holt. Hij krijgt een vaste rol in de serie, maar het is nog onduidelijk welke rol hij krijgt. De laatste jaren was hij onder meer al te zien in Somewhere Between, Bitten en Alcatraz. Ook Bethany Brown krijgt een terugkerende rol in The 100 seizoen 6. Haar zagen we voorheen al in Supernatural, Girlfriends Guide to Divorce, Take Two.

Tot slot is er ook een gastrol weggelegd voor Sean Maguire. Hij speelde tussen 2013 en 2017 in Once Upon a Time. Wat zijn rol wordt in The 100 is onduidelijk. Het ziet ernaar uit dat de drie nieuwe castleden iets te maken hebben met Elgius III, het mysterie dat ons in seizoen 6 bezig lijkt te houden.