Nieuws Seizoen 6

Zeer geliefd personage uit The 100 komt terug in seizoen 6

The 100 personages

Het zesde seizoen van The 100 is inmiddels in volle gang. We moeten het de komende week weliswaar doen zonder nieuwe aflevering, maar dat betekent niet dat we weer wat over het vervolg van de serie te weten zijn gekomen. Uit onder meer de cast-lijst van IMDb is nu duidelijk geworden dat een zeer geliefd personage terugkeert in The 100.

Geliefd personage keert terug

Op 18 juni wordt bij The CW alweer de zevende aflevering van het seizoen toegevoegd. Bijna een week later, op 24 juni, wordt de aflevering vervolgens toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Nu valt bij de aflevering Nevermind echter al iets merkwaardigs op bij IMDb en andere sites die de cast bijhoudt voor iedere aflevering.

Alycia Debnam-Carey, beter bekend als Lexa uit The 100, maakt namelijk haar rentree in de aflevering. In welke vorm dat gaat zijn, is nog onduidelijk. Toch lijkt het erop dat het zal gaan om een flashback. In dezelfde aflevering is namelijk ook Jake Griffin (Chris Browning), de overleden vader van Clarke genoemd. Lexa verliet The 100 eerder omdat ze druk was met opnames van Fear The Walking Dead.