Nieuws Seizoen 6

Zijn de zorgen om Bellamy in The 100 terecht?

Bellamy The 100 seizoen 6

In aflevering vijf van het zesde seizoen van The 100 hebben we gezien dat Bellamy erachter is gekomen dat Clarke niet langer zichzelf is. Josephine heeft het lichaam van Clarke overgenomen nadat haar vader Russell een chip in het lichaam van Clarke stopte. Als Josephine merkt dat Bellamy dat weet, besluit ze hem te verlammen. Actrice Eliza Taylor laat weten dat we ons niet per se zorgen hoeven te maken om Bellamy.

Clarke is Josephine

Bellamy komt er al vrij snel achter dat Clarke zichzelf niet meer is als ze zijn Trigedasleng niet snapt. “Clarke, vooral omdat ze de moeder is van een Commander en liefde van een vorige Commander, spreekt vloeiend Trig. Dus als ze hem wezenloos aankijkt, krijgt hij absoluut een vermoeden van wat er in haar hoofd omgaat.”

“Maar in eerste instantie lijkt hij het los te kunnen laten, omdat hij blij is Clarke te zien, al is het op een andere manier. Ik denk dat we ons zorgen kunnen maken over Bellamy, maar Josephine is meer ge├»nteresseerd om een soort van met hem te spelen. Niet zo zeer om hem te schaden, maar om hem in haar voordeel te gebruiken”, aldus Taylor.