Nieuws Seizoen 6

Zo leeft Eliza Taylor zich in in rol Josephine uit The 100

Clarke The 100 S06E04

Eliza Taylor heeft dit jaar een verrassende rol in The 100. We zagen de actrice de afgelopen vijf seizoenen als Clarke, maar dit jaar gaat het er net wat anders aan toe voor Taylor. Haar lichaam is in The 100 overgenomen door Josephine Lightbourne. Een ware uitdaging voor Eliza, maar ze slaagt er prima in om onderscheid te maken tussen Clarke en Josephine. Daar heeft ze ook een trucje voor.

Eliza Taylor als Josephine

Toen Eliza Taylor hoorde dat ze Josephine zou spelen in seizoen 6, was ze door het dolle heen. “Het is geweldig. Het is zo leuk. Ik mag twee verschillende mensen spelen als ik naar mijn werk ga. Het is een droom die uitkomt. Het geeft een frisse wind om twee verschillende karakters te mogen spelen in dezelfde show, met dezelfde crew. Het is heel uitdagend, maar dan op een goede manier.”

Ze zocht zelf manieren om Josephine en Clarke uit elkaar te halen. “Ik startte met het dragen van een andere parfum als ik Josephine speelde”, zo onthulde ze haar tip tegenover MsMojo. “Dat zou me direct naar het juiste karakter brengen.” Ook oefende ze veel met haar stem. Eliza kreeg ook de vraag voorgelegd welk ander personage ze in de show graag zou spelen. “Dat is een lastige. Diyoza, dat zou cool zijn.”